Vormgever

Veelzijdig in zijn puurste vorm

Als u op zoek bent naar een veelzijdige vormgever die de grafische vormgeving van één of meerdere van uw projecten op zich kan nemen, dan zit u hier goed. Designservice by Joost Verbruggen is namelijk een zeer veelzijdige en creatieve vormgever met een zeer uitgebreid cv. Verbruggen staat bekend om zijn veelzijdigheid en creativiteit. Dankzij zijn 20 jaar ervaring binnen het vak, kan deze vormgever meer dan menig ontwerper. U kunt Verbruggen inschakelen zodra u een dtp-klus heeft of wanneer u op zoek bent naar een geschikte lithograaf. Maar ook wanneer u een professionele kijk nodig heeft op uw ontwerpen en zelfs wanneer u een project van A tot Z ontworpen moet hebben.

Designservice_HOME_5

De vormgever die aan al u verwachtingen voldoet

Verbruggen kan met recht over zichzelf zeggen dat hij al veel tevreden opdrachtgevers heeft. In de afgelopen jaren is hij werkzaam geweest als vormgever bij diverse reclame- en designbureaus. Mede dankzij zijn jarenlange ervaring is Verbruggen in staat om een brug te slaan tussen opdrachtgever en drukkerij. Menig art director heeft na het werken met Verbruggen opgemerkt hoe toegankelijk deze vormgever is. Daarbij heeft Verbruggen aan een half woord genoeg. Zonder vaag te worden, maar door juist concreet en doeltreffend aan de slag te gaan, heeft hij smaakvolle en stijlvolle ontwerpen aan zijn portfolio mogen toevoegen. Deze vormgever is namelijk in staat om nauwkeurig, kritisch en eigenwijs te werken zonder afbreuk te doen aan de verwachtingen van de opdrachtgever.

Designservice staat bekend om:

  • De creatieve benadering die altijd toegankelijk blijft
  • Handenvol bekende opdrachtgevers
  • Jarenlange ervaring binnen het vak
  • Snelheid, accuratesse en doeltreffendheid
  • Toegankelijk en creatief

Neem eens een kijkje op de sociale media sites van Designservice by Joost Verbruggen en kom erachter hoe veelzijdig deze ontwerper nou echt is. U zult al gauw merken dat het werk van Verbruggen bol staat van de eigentijdse en eigenzinnige benadering.

Meer info?

Wilt u meer weten over de kwaliteiten van deze alleskunner? Kijk dan eens op de sociale media van Designservice, of bel met de vormgever zelf. Het telefoonnummer is 06-51424537. Bel en kom erachter of de benadering van Verbruggen u ook aanspreekt. Om de mooiste resultaten te halen moeten ontwerper en opdrachtgever elkaar namelijk goed kunnen aanvoelen en begrijpen. Wilt u even sparren met deze vormgever, bel dan vandaag nog.