Verpakking laten ontwerpen in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een ervaren dtp’er om uw verpakking te laten ontwerpen in Amsterdam? Neem dan contact op met Designservice Joost Verbruggen. Als geen ander weet Joost op een creatieve, flexibele manier om te gaan met het ontwerpen van verpakkingen. Door zijn jarenlange ervaring als allround dtp’er, is hij een betrouwbaar en veelzijdig partner. Heeft u interesse? Bel gerust voor het maken van een afspraak om uw verpakking te laten ontwerpen in Amsterdam.

Laat uw verpakking ontwerpen in Amsterdam door Designservice

Laat een keer uw verpakking ontwerpen in Amsterdam door Joost en u wilt nooit meer anders. In de loop der jaren heeft Joost zich weten te specialiseren in verpakkingen en uitgegroeid tot een waar vakman. Van het uitwerken van een concept, tot het schetsen van het ontwerp tot het uiteindelijke drukwerk. Interesse? Graag gaan wij met u rond de tafel om uw wensen te bespreken.

Verpakking laten ontwerpen in Amsterdam? Neem contact op!

Wilt u meer informatie of een boeking om uw verpakking te laten ontwerpen in Amsterdam? Bel Designservice Joost Verbruggen dan op telefoonnummer 06-51424537 en ervaar zelf de kunsten van de vakman! Bij Designservice bent u aan het juiste adres om uw verpakking te laten ontwerpen in Amsterdam!