Site Title

Verpakking ontwerpen

Veelzijdig ontwerpbureau

Wilt u graag een verpakking laten ontwerpen en bent u op zoek naar een ontwerper die dit voor u kan doen? Designservice by Joost Verbruggen is een zeer ervaren (lees ruim 20 jaar) ontwerpbureau met al veel mooie verpakkingen in het portfolio. De ontwerper achter dit ontwerpbureau is Joost Verbruggen. Verbruggen weet iedere keer weer een eigentijdse en originele twist aan zijn ontwerpen te geven. Wilt u meer weten over de ontwerpen van Verbruggen? Kijk dan eens in zijn portfolio op deze site en schroom niet de sociale media sites van Verbruggen te bekijken. U zult zien dat ontwerpen veelzijdig zijn en altijd passen bij de opdrachtgever en het onderwerp van de opdracht. Wilt u een mooie en smaakvolle verpakking laten ontwerpen die voor zich spreekt? Verbruggen kan u hierbij van dienst zijn. Vaak heeft hij aan een half woord of aan een ruwe schets al voldoende om er vervolgens mee aan de slag te gaan.

Designservice_HOME_3

Een nieuwe verpakking ontwerpen met een frisse uitstraling

De werkwijze van Designservice by Joost Verbruggen staat bekend om de toegankelijke en doeltreffende benadering. Tijdens het ontwerpproces is het lijntje tussen de ontwerper en de opdrachtgever zeer kort. Een verpakking zegt veel over het product dat er in zit. Bij het ontwerpen van een verpakking moet de ontwerper hier rekening mee houden. De grote vraag is dan: spreekt deze verpakking de gewenste doelgroep aan? In het geval van de ontwerper is het ook nog van belang dat het grafisch verantwoord en stijlvol is. Als u zeker wilt weten dat beide vragen met ‘ja’ beantwoord worden, dan kunt u het beste in zee gaan met dit ontwerpbureau. Verbruggen heeft al keer op keer bewezen deze vragen op een zeer originele en eigenzinnige benadering te beantwoorden.

Waarom kiezen voor deze ontwerper?

Als dit bij u past, dan past Designservice by Joost Verbruggen bij het ontwerpen van uw verpakking.

  • Origineel
  • Toegankelijk
  • Eigenzinnig
  • Eigentijds
  • Vindingrijk

Als u op de meeste kwaliteiten ‘ja’ heeft geantwoord, dan heeft u een goede match met deze ontwerper. U kunt op z’n minst even sparren met Joost Verbruggen om erachter te komen of jullie inderdaad op één kort lijntje kunnen komen.

Info en contact

Als u zich aangesproken voelt door deze benadering, dan kunt u met een gerust hart uw verpakking laten ontwerpen door deze veelzijdige ontwerper. Bel: 06-51424537 als u uw verpakking liever laat ontwerpen door een creatief brein met een toegankelijke benadering.

back to top