Site Title

Blog

Hier wat laatste berichten
  • 26 aug 14

  • Joost Verbruggen

  • News

Steuntje in de rug nodig? Dat kan toch iedereen gebruiken.

…als de werkdruk in uw bedrijf tot grote hoogte oploopt, en er (even) behoefte is aan een extra DTP’er die u – spreekwoordelijk- om een boodschap kunt sturen. Ik werk goed, snel en volgens afspraak. Samen klaren we de klus, samen halen we de finish. Dit maakt zeer snel reageren (bijna) altijd mogelijk.

Wilt u meer informatie? Bel, mail of schrijf mij. U krijgt de informatie van uw keuze direct van mij toegestuurd. Wie ik ben? Mijn naam is Joost Verbruggen. Via mijn bedrijf Designservice lever ik DTP – capaciteit op momenten dat dat nodig is. Als de werkdruk weer eens tot grote hoogte oploopt bijvoorbeeld. Maar ook bij tijdelijke afwezigheid van eigen personeel, onder andere ziekte of vakantie. Ik beschik over een eigen studio en ben bereikbaar via alle gangbare communicatiemiddelen. Te duur? Ook voor de kleine beurs is Designservice aantrekkelijk. Mijn portfolio bekijken? Dat kan natuurlijk óók. Op http://www.designservice.nl of op Facebook: https://www.facebook.com/designservice.nl vindt u een overzicht van mijn recente werk. Is uw belangstelling gewekt? Ik hoop dat we elkaar snel persoonlijk mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,
Freelance dtp-er Joost Verbruggen

Recente berichten

  • Een goed visitekaartje garandeert je als ondernemer zeker niet van succes, maar het kan je wel een beetje helpen. Vaak is een visitekaartje onderdeel van je eerste...
  • Kleuren roepen bepaalde associaties op en zijn van invloed op het koopgedrag van consumenten. Kleurkeuze speelt daarom een belangrijke rol bij het ontwerpen van verpakkingen, als onderdeel...
  • Revolutionair vernieuwd. De 2014 release van de Adobe Creative Cloud. Tijdens dit unieke tweedaagse evenement leer je alles over de nieuwste ontwikkelingen binnen de Creative Cloud. Als...
  • Op 14 december 2014 gaat de nieuwe etiketteringswet in. De nieuwe Verordening (EU) Nr. 1169/2011 die aan de etiketteringswetgeving ten grondslag ligt, regelt specifiek de verstrekking van...
back to top