Site Title

Logo laten ontwerpen in Haarlem?

Een logo zegt iets over uw bedrijf, uw merk en iets over uzelf. Wilt u een sterk merk neerzetten en een logo laten ontwerpen in Haarlem? Dan is Designservice Joost Verbruggen uw partner. Als allround dtp’er heeft Joost al jaren ervaring in het ontwerpen van logo’s en inmiddels een mooi portfolio opgebouwd. Neem eens een kijkje op de website voor meer voorbeelden en contact Designservice gerust als u uw logo wilt laten ontwerpen in Haarlem!

Uw logo laten ontwerpen in Haarlem door Designservice

Designservice maakt het verschil. Joost Verbruggen werkt al meer dan 20 jaar samen met verschillende art directors, drukkerijen, lithografen en ontwerpers. Een eerste idee of ruwe schets vertaalt hij binnen no time naar een overtuigend logo. Keurt u het logo goed? Dan verzorgt Joost de werktekening en levert deze aan de drukker. Uw logo laten ontwerpen in Haarlem is dus bij Designservice in goede handen!

Logo laten ontwerpen in Haarlem? Bel voor een afspraak!

Kortom, wij hopen u ervan te hebben overtuigd dat u met Designservice een betrouwbaar en creatief partner in arm neem als u uw logo wilt laten ontwerpen in Haarlem. U kunt contact opnemen middels het online contactformulier of door te bellen op telefoonnummer: 06-51424537. Het mooiste logo laten ontwerpen in Haarlem doet u bij Designservice!

back to top