Logo laten ontwerpen

Nieuwe huisstijl laten ontwerpen?

Wilt u een nieuwe huisstijl en wilt u dus een nieuw logo laten ontwerpen? U kunt dan twee dingen doen. Zelf aan de slag en veel tijd kwijt zijn aan een resultaat dat niet helemaal bij het beeld in uw hoofd past? Of u schakelt de hulp van een ervaren grafisch ontwerper in. Bij een logo ontwerpen komt namelijk meer kijken dan u in eerste instantie zou denken. U moet denken aan de uitstraling van het logo, maar ook aan de leesbaarheid en de toegankelijkheid hiervan. Het logo moet herkenbaar zijn en voor uw publiek duidelijk van u zijn. Omdat niet iedereen even conceptueel kan denken, is het niet voor iedereen weggelegd om een logo te ontwerpen. Als u zeker wilt weten dat uw idee goed en doeltreffend op ‘papier’ komt te staan, dan raden ervaren ontwerpers u zeker aan om dit uit te besteden. Een ontwerper met al veel ervaring bij het ontwikkelen van huisstijlen en logo’s is Joost Verbruggen van Designservice by Joost Verbruggen. Deze doorgewinterde designer kan u alles vertellen over het gehele ontwerpproces en alles daaromheen.

Designservice_HOME_1

Bekijk het portfolio en sociale media van Joost

Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van deze ontwerper? Dan zit u hier goed. U kunt op de site het portfolio van Designservice bekijken én u kunt eens een kijkje nemen op de sociale media van Joost Verbruggen. Hierop vindt u onder andere de meest recente en (al zeggen we het zelf) zeer smaakvolle ontwerpen. Letterlijk. U kunt ook al gauw zien dat er bij het laten ontwerpen van logo’s wellicht meer komt kijken dan u in eerste instantie zou denken.

Een logo laten ontwerpen doet u bij Designservice omdat:

  • De grafisch ontwerper een zeer ervaren en kundige designer is
  • De producten van deze ontwerper u nu al aanspreken
  • U ook inziet dat logo’s designen het best overgelaten kan worden aan de expert
  • De resultaten van Designservice naadloos zullen aansluiten op uw ideeën
  • Er meer mogelijk is dan u denkt

Even sparren?

Wilt u ook ervaren hoe het werken met een vakkundige en ervaren ontwerper is? Wilt u voordat u iets gaat laten ontwerpen even sparren met de designer van Designservice by Joost Verbruggen? Dat kan. Als u belt naar 06-51424537 zal de ervaren en toegankelijke ontwerper u graag te woord staan. Ook als u een logo wilt laten ontwerpen kunt u natuurlijk even sparren met de ontwerper die zeer veelzijdig is.