Site Title

Samenwerking

Liesbeth Ronden Creative Packaging Design

Verandering, variatie, uitdaging, plezier, samenwerking, grenzen opzoeken en grenzen verleggen zijn de sleutelwoorden in mijn werkwijze als Multi disciplinair ontwerper. Mijn uitdaging is om onderscheidende Creatieve oplossingen in de vorm van merkconcepten te bedenken.

Samen met mijn klanten een proces aangaan waarin mijn zintuigen een vertaalslag kunnen maken naar concepten. Concepten die in hun eigen taal consumenten aanspreken: Making products talk.

Uiteindelijk zal de verpakking ook in de winkel moeten komen. Juist daarom werk ik al 15 jaar samen met Joost om de brug van Creatie naar Realisatie te slaan. Wanneer het concept staat is Joost de perfecte partner om met al zijn druktechnische en lithografische kennis het concept tot een goede druktechnische werktekening af te leveren. Zo hebben we al een paar mooie projecten in de markt gezet zoals een verpakkingslijn voor Spontin, Lebokaas en de nieuwe restyling van de Natuurhoeve naar De Zuivelmakers. Allround, flexibel, betrouwbaarheid, kwaliteit, vakkennis verpakkingen & enthousiasme zijn de sleutelwoorden in mijn samenwerking met Joost:
Making products work.

LiesbethRonden3
www.liesbethronden.nl

back to top