Site Title

Grafisch ontwerper

Creatief én smaakvol design

Joost Verbruggen, de grafisch ontwerper achter Designservice by Joost Verbruggen, heeft al menig opdrachtgever overtuigd met zijn doeltreffende, creatieve en grafisch smaakvolle ontwerpen. Al 20 jaar is de ontwerper werkzaam binnen de grafische industrie. In al die jaren is hij uitgegroeid tot een veelzijdige en zelfstandige artworker. Deze ontwerper voelt zich als een vis in het water als de lat hoog ligt en iedere keer weet hij de lat met veel creativiteit en discipline te halen. Naast het enigszins grafisch technische werk als dtp’er is hij ook in te zetten als lithograaf bij producties met een hoge oplage. Hij komt echter nog het beste tot zijn recht wanneer hij een ontwerp van A tot Z mag ontwikkelen. Wanneer u op zoek bent naar een toegankelijke, veelzijdige en een doeltreffende ontwerper, moet u zeker eens op de sociale media van Designservice kijken. Laat u overtuigen door de ontwerpen van deze designer en neem eens vrijblijvend contact op.

grafisch ontwerper

Een grafisch ontwerper van formaat

Deze alleskunner wil u graag alles vertellen over de vakkundigheid en de veelzijdigheid waarmee hij dagelijks zijn projecten benadert. Joost heeft in de afgelopen 20 jaar gewekt bij diverse design- en reclamebureaus. Hij is hierdoor uitgegroeid tot een grafisch ontwerper van formaat en hij is in staat om met een ruwe schets of een half woord een geheel vernieuwend ontwerp te maken. Wanneer u met hem deze reis aangaat, zal al snel blijken dat hij in een mum van tijd krijgt wat hij wil op ontwerpgebied. Drukkerijen, andere ontwerpers en artdirectors en Joost begrijpen elkaar op een niveau die de groentjes op dit gebied niet direct kunnen begrijpen. Verbruggen is als een vis in het water en als een spin in het web als het gaat om grafisch ontwerpen.

5 redenen om Designservice in te schakelen voor uw ontwerpen

  1. Grafisch eigentijdse ontwerpen
  2. Flexibel
  3. In te zetten als lithograaf
  4. Ook voor uw verpakkingsontwerpen
  5. Al veel gerenommeerde opdrachtgevers

Wilt u meer weten?

Als u meer informatie wenst over de ontwerper en de ontwerpen, check dan de sociale media van Designservice en Joost Verbruggen. U mag natuurlijk ook contact opnemen via telefoonnummer 06-51424537. Stel uw vragen en kom erachter of deze ontwerper uw grafisch kan ondersteunen met zijn kennis en kunde. Het is voor Designservice ook belangrijk dat u zich begrepen voelt en ziet als u uw projecten bij ons neerlegt. Grafisch ontwerper Joost Verbruggen zal u in ieder geval van dienst willen zijn. U bent welkom.

back to top