Freelance dtp Rotterdam

Bent u op zoek naar iemand die freelance dtp in Rotterdam uitvoert? Dan bent u bij Designservice aan het juiste adres. Wij staan voor een strakke deadline, nauwkeurigheid en service. Joost Verbruggen heeft al ruim 20 jaar ervaring in nagenoeg alle facetten van het grafische vak. Heeft u interesse? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. Joost Verbruggen kan op freelance basis uw dtp in Rotterdam realiseren!

Op freelance basis uw dtp werk in Rotterdam uitbesteden?

Aan een ruwe schets of half woord heeft Joost al genoeg. Dankzij zijn creativiteit zorgt hij binnen no time voor een bestand waar elke drukker raad mee weet en waar u als klant tevreden mee bent. Van verpakkingen, tot visitekaartjes tot de opmaak van reclamefolders: bij Designservice weten we van wanten. De ruime ervaring als freelance en allround dtp’er bij verschillende reclame – en designbureaus maken Joost tot de ideale partner voor uw drukwerk. Wanneer u dus op zoek bent naar iemand die op freelance basis uw dtp werk in Rotterdam kan realiseren: doe dan een beroep op Designservice van Joost Verbruggen.

Neem contact op voor freelance dtp in Rotterdam

Graag plannen wij een afspraak met u in zodat wij u persoonlijk meer kunnen vertellen over de mogelijkheden om freelance uw dtp werk in Rotterdam te verzorgen. Telefonisch kunt u ons bereiken op telefoonnummer 06-51424537. Maar u kunt natuurlijk ook altijd ons online contactformulier invullen. Wij verzorgen graag op freelance basis uw dtp werk in Rotterdam!