Freelance dtp

Desktoppublishing?

Heeft u een desktoppublishing klus liggen die u graag door een freelance dtp expert laat uitvoeren? Bij Designservice by Joost Verbruggen behoort dit tot een regelmatig terugkerende klus. Met alle (freelance) ontwerpervaring heeft Joost Verbruggen ook veel ervaring met dtp werk. Dtp staat voor desktoppublishing en kort gezegd is het het op de juiste plek krijgen van informatie op drukwerk. Voordat documenten gedrukt worden zijn deze eerst bewerkt en opgemaakt. Dit is desktoppublishing, afgekort door dtp. Eerder deed Verbruggen dit al toen hij nog freelance werkte. Inmiddels werkt hij binnen Designservice by Joost Verbruggen. In dit ontwerpbureau wordt er ook regelmatig aandacht besteed aan dtp. Door zijn jarenlange ervaring kan Joost Verbruggen zeer goed onderbouwd aangeven dat hij een nauwkeurig werkende en zeer efficiënte dtp’er is. Kijk maar eens naar het portfolio dat zich ook op deze site bevind.

Designer

Freelance dtp benadering

Wilt u uw dtp klus uitbesteden? Kies dan voor een ervaren vakman die het voor u snel en nauwkeurig voor elkaar kan krijgen. De ontwerper van Designservice weet precies waar rekening mee gehouden moet worden bij desktoppublishing. Joost Verbruggen is een zeer veelzijdige ontwerper met jarenlange freelance ervaring. Hij weet als geen ander hoe dit benaderd moet worden. Hij is namelijk niet alleen dtp’er, maar ook een begenadigd (freelance) grafisch ontwerper. Met zijn creatieve en originele benadering weet hij al zijn ontwerpen tot een succes te maken. Daarnaast kan hij een uitstekende vertaalslag maken tussen opdrachtgever en drukkerij.

Waarom kiezen voor Designservice by Joost Verbruggen?

  • Verbruggen biedt eigenzinnige en doeltreffende benadering, ook in (freelance) dtp
  • Verbruggen staat bekend om zijn snelheid en accuratesse
  • De ontwerper denkt graag met u mee en voorziet u van desgewenst advies
  • Hij is toegankelijk
  • Weet de juiste benadering te kiezen voor drukkerijen, art directors en opdrachtgevers

Wat kan Designservice by Joost Verbruggen voor u betekenen?

Wilt u graag op freelance basis een dtp’er die het werk snel voor u voor elkaar krijgt? Een deskundig ontwerper die graag met u meedenkt? Kiest u liever voor werken op freelancebasis om uzelf de kosten van een vaste ontwerper/dtp’er te besparen? Dan is Designservice by Joost Verbruggen een zeer goede partner. Neem eens vrijblijvend contact op met deze toegankelijke ontwerper om erachter te komen wat Designservice by Joost Verbruggen voor u kan betekenen. Bel nu naar 06-51424537. Voor een freelance dtp klus kunt u ook gewoon bij deze creatieve ontwerper terecht.