Site Title

DTP’er

Uw desktoppublishing (DTP) uitbesteden?

Wilt u graag een nauwkeurige en snelle dtp’er in de arm nemen voor uw desktoppublishing? Bij designservice by Joost Verbruggen zijn we daar in gespecialiseerd. Voor het betere dtp-werk, kunt u op onze site kijken welke opdrachtgevers onze diensten al hebben ingeschakeld. Na vele jaren onder meer als freelance dtp’er te hebben gewerkt, is de grafisch ontwerper nu werkzaam bij Designservice by Joost Verbruggen. U kunt Designservice overigens niet alleen inzetten als dtp’er. Het gehele ontwerpproces kunt u bij deze ontwerper neerleggen. Met een zeer uitgebreid portfolio zult u snel overtuigd worden van de ontwerpkwaliteiten van deze doorgewinterde grafisch ontwerper en dtp’er.

Designservice_HOME_1

Hoge kwaliteit als dtp’er

Als dtp’er heeft Designservice by Joost Verbruggen al veel bekende opdrachtgevers op zijn CV staan. Ongetwijfeld heeft u weleens, zonder dat u het wist, het werk van Joost Verbruggen in uw handen gehad. Net als tijdens de andere ontwerpprojecten van Verbruggen, heeft de ontwerper als dtp’er de lat ook hoog liggen. Uw desktoppublishing karwei kunt uw gerust aan deze grafisch ontwerper overlaten. Zo valt alles op de juiste plek, zonder dat u er iets aan hoeft te doen. Dat is een garantie als u dit in de handen van Designservice by Joost Verbruggen legt. Dit geldt natuurlijk ook voor de andere ontwerpen van deze designer. Ook als u meer wilt dan alleen dtp-werk kunt u bij Verbruggen terecht. Al veel bekende namen gingen u voor. En zij waren zeer tevreden met het resultaat. Kijk zelf ook eens naar zijn portfolio.

Een kleine greep uit de opdrachtgevers van Designservice by joost Verbruggen:

  • HEMA
  • Kruidvat
  • Piet Klerkx
  • Koninklijke Luchtmacht
  • Garnier

En nog veel meer. Wilt u zeker weten dat uw desktoppublishing in goede handen is, neem dan eens vrijblijvend contact op met één van de meest allround ontwerpers die Nederland rijk is. U zult snel overtuigd worden van zijn kwaliteiten. Zeker als u eerst gekeken heeft naar het portfolio en de sociale media van Designservice by Joost Verbruggen.

Contact

Wilt u graag in contact komen met deze veelzijdige ontwerper? En wilt u het dtp-werk snel voor elkaar krijgen? Snel, nauwkeurig en hoge kwaliteit? Dan moet u bij Designservice by Joost Verbruggen zijn. Deze dtp’er krijgt het snel voor elkaar, precies zoals u het hebben wilt. Bel vandaag nog met Designservice by Joost Verbruggen op telefoonnummer 06-51424537 en schakel deze veelzijdige dtp’er in voor uw desktoppublishing.

back to top