Site Title

Wie ben ik

JOOST VERBRUGGEN SLAAT DE BRUG TUSSEN CREATIE EN PRODUCTIE

Strakke deadline, hoge oplage, key account; bij elke grafische productie staat er veel op het spel. Joost Verbruggen biedt je de snelheid, nauwkeurigheid en zekerheid die je zoekt. Een allround technisch dtp’er met ruim 20 jaar ervaring in nagenoeg alle facetten van het grafische vak. Joost heeft gewerkt voor de grote design- en reclamebureaus; op vrijwel alle landelijke accounts, van T-mobile tot Albert Heijn, van Philips tot Adidas. Dankzij jarenlange ervaring als freelancer schakelt Joost net zo snel met art director en ontwerpers als lithografen en drukkerijen. Een verademing! Want hij heeft al genoeg aan een ruwe schets of een half woord. In no-time zorgt hij voor een bestand waar elke drukker raad mee weet.

Esther Kloosterman

Joost is een zelfstandige, georganiseerde en zeer flexibele artworker. Hij stapt altijd snel in op reeds lopende projecten en is goed in het structureren van nieuw op te starten projecten. Het eindresultaat is altijd goed en op kwaliteitsniveau zoals wij graag zien.Hij is een betrouwbare persoonlijkheid.

Rik Hegge

Packaging Design vraagt in de uitwerking vooral inzicht ten aanzien van verpakkingsĀ­vormen, specialistische kennis ten aanzien van de mogelijkheden en beperkingen aangaande de diverse druktechnieken, topkennis van de gebruikte software pakketen en uiteraard een geraffineerd oog voor design. Joost is een van onze preferred suppliers gezien zijn specialiteiten.

Johan Kok

Flexibiliteit en kwaliteit staan hoog bij Joost in het Vaandel. Steeds met het zelfde kwaliteit niveau en het juiste gevoel voor de relatie en het werk dat gedaan moet worden.
Als mensen mij vragen wie ze als freelance dtp-er moeten inhuren, twijfel ik geen moment: Joost Verbruggen!

smile
Flexibel, creatief, snel en accuraat; met Joost is het foutloos.
back to top